Sharon's Pro Tip: Lagen Knippen in Dun Haar

lagen in dun haar deventer

Wil je weten hoe je lagen kunt knippen in dun haar om meer volume en textuur te creëren? In dit artikel geven we je Sharon’s Pro Tip over het knippen van lagen in dun haar en ontdek je hoe het team van Fierce Hair Salon Deventer je kan helpen bij het bereiken van het perfecte kapsel.

Uitleg Lagen Knippen in Dun Haar

Lagen knippen in dun haar kan helpen om meer volume en beweging in het haar te creëren. Door het haar op verschillende lengtes te knippen, wordt het gewicht verdeeld, waardoor het haar lichter en levendiger aanvoelt. Bovendien kunnen lagen helpen om de illusie van dikker haar te geven, vooral wanneer ze op de juiste manier worden geknipt.

Hoe Laat Je Lagen Knippen in Dun Haar

Het is belangrijk om een ervaren en getalenteerde kapper te kiezen die gespecialiseerd is in het knippen van lagen in dun haar. Bij Fierce Hair Salon Deventer gebruiken onze stylisten een speciale techniek genaamd “invisible layers” voor het knippen van lagen in dun haar.

Fierce Deventer Instagram: Beelden zeggen meer dan 1000 woorden

Wil je zien wat Fierce Hair Salon Deventer allemaal te bieden heeft? Volg ze op Instagram voor inspiratie, tips en de nieuwste trends op het gebied van heren knippen.

Happy customer. 4 weaves voor verlenging 🤍✨we maakten gebruik van verschillende kleuren weaves om het zo natuurlijk mogelijk te maken.  @bgorgeousbyalissa #weaves #extensions #customer #happy #longhair #curls #curlingiron #raalte #deventer #fierceraalte
36 1
10 0
4 weaves voor verlenging🤍✨ per baan haar betaal je €160, als je de juiste producten (wij zijn fan van Authentic beauty concept) gebruikt en er zorgvuldig mee om gaat doe je met dit haar 7-12 maanden. Per 6 weken hogen we ze voor je op en daar betaal je €25 per baan voor.  Wil je meer informatie? Boek dan een GRATIS advies gesprek in via onze website. #weaves #haarverlenging #extensions #langhaar #raalte #deventer
20 0
Thanks voor je review! 🤍✨ #review #salon #hairsalon #raalte #kapperraalte
5 0

Sharon’s Pro Tip: Invisible Layers

Sharon, de ervaren stylist bij Fierce Hair Salon Deventer, legt uit: “Kun je lagen knippen in dun haar? Ja, dit kan bijna bij iedereen. Zelfs als het haar dun is, knip ik lagen, maar wel op een hele andere manier dan in normaal tot dik of krullend haar. De techniek die ik gebruik in heel fijn (dun) haar noemen wij invisible layers. Ze zitten erin maar zijn niet echt zichtbaar. Ik doe dit door het haar op de bovenkant heel lichtjes in te knippen om zo te zorgen dat er meer volume in komt en het haar wat losser gaat vallen.”

Invisible layers zijn ideaal voor dun haar omdat ze volume en textuur toevoegen zonder het haar zwaar te maken of de vorm van het kapsel te veranderen. Door deze techniek te gebruiken, kan Sharon de perfecte balans vinden tussen het creëren van beweging en het behouden van de natuurlijke dikte van het haar.

Hair Salon Deventer: Sharon's Pro Tips

Fierce Hair Salon Deventer: jouw partner in haarverzorging

Bij Fierce Hair Salon Deventer zijn we gespecialiseerd in het knippen, kleuren, verlengen en stylen van haar. Onze getalenteerde stylisten weten precies hoe ze jouw haar kunnen transformeren en je laten stralen.

Plan een afspraak en ervaar het zelf

Wil jij nu lagen laten knippen in dun haar en jezelf te trakteren op een luxe haarbehandeling? Plan dan nu je afspraak bij Fierce Hair Salon Deventer en ontdek zelf waarom we de beste keuze zijn.

De salon

Fierce Hair Salon
Broederenstraat 22
7411 LB Deventer

Plan je route >

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 16.00
Zondag Gesloten