Krullen knippen bij Fierce Hair Salon in Deventer

krullen knippen Deventer

Ben je op zoek naar de perfecte plek om je krullen te laten knippen? Zoek niet verder! Fierce Hair Salon in Deventer is dé plek waar we gespecialiseerd zijn in het knippen van krullen en waar we gebruik maken van de nieuwste technieken en producten.

Lees verder om te ontdekken hoe wij jouw krullen een nieuwe look kunnen geven!

Hoe Fierce Hair Salon Deventer krullen knipt

nBij Fierce Hair Salon Deventer hanteren we het unieke Curl System om de perfecte krul te creëren. Hier zijn de stappen die we volgen:

  • Analyse van het haartype: We beginnen met het analyseren van je haartype om de juiste producten en technieken te kiezen die het beste bij jou passen.

  • Wassen en verzorgen: We wassen je haar met speciale Authentic Beauty Concept producten die speciaal zijn ontwikkeld voor krullend haar. Deze zorgen voor hydratatie, voeding en elasticiteit.

  • Knippen: We knippen je haar met speciale krultechnieken, waarbij rekening wordt gehouden met de natuurlijke vorm en het patroon van je krullen.

  • Stylen: We drogen je haar met een diffuser om je krullen te definiëren en pluis te verminderen.

  • Afwerking: We brengen de juiste producten aan om je krullen glanzend, veerkrachtig en pluisvrij te houden.

Sharon’s Pro Tip

Sharon, een van onze topstylisten, deelt haar ultieme tip voor het onderhouden van je krullen: “Gebruik de Authentic Beauty Concept Enhancing water om je krullen tussen wasbeurten door te verfrissen en te hydrateren. Het helpt pluis te verminderen en je krullen veerkrachtig en glanzend te houden!”

Fierce Deventer Instagram: Waar inspiratie tot leven komt

Wil je zien wat Fierce Hair Salon Deventer allemaal te bieden heeft? Volg ze op Instagram voor inspiratie, tips en de nieuwste trends op het gebied van krullen knippen.

Happy customer. 4 weaves voor verlenging 🤍✨we maakten gebruik van verschillende kleuren weaves om het zo natuurlijk mogelijk te maken.  @bgorgeousbyalissa #weaves #extensions #customer #happy #longhair #curls #curlingiron #raalte #deventer #fierceraalte
36 1
10 0
4 weaves voor verlenging🤍✨ per baan haar betaal je €160, als je de juiste producten (wij zijn fan van Authentic beauty concept) gebruikt en er zorgvuldig mee om gaat doe je met dit haar 7-12 maanden. Per 6 weken hogen we ze voor je op en daar betaal je €25 per baan voor.  Wil je meer informatie? Boek dan een GRATIS advies gesprek in via onze website. #weaves #haarverlenging #extensions #langhaar #raalte #deventer
20 0
Thanks voor je review! 🤍✨ #review #salon #hairsalon #raalte #kapperraalte
5 0

Een krul ervaring die je niet wilt missen

Kortom, Fierce Hair Salon Deventer is dé plek voor vrouwen met krullen in Deventer die op zoek zijn naar een luxe en professionele knipbeurt. Met een ervaren team, hoogwaardige producten en een sfeervolle salon zorgt Fierce Hair Salon voor een onvergetelijke ervaring.

Wacht niet langer en ontdek zelf wat Fierce Hair Salon Deventer voor jou kan betekenen. Boek nu je afspraak en ervaar de unieke en luxe behandeling die Fierce Hair Salon te bieden heeft. Be Fierce!

De salon

Fierce Hair Salon
Broederenstraat 22
7411 LB Deventer

Plan je route >

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 16.00
Zondag Gesloten