Sharon's Pro Tip: Hoe vaak Highlights bijwerken?

Hoe vaak Highlights

Ben je benieuwd hoe vaak je je highlights moet bijwerken om die frisse, stralende look te behouden? Je bent niet de enige! Laten we samen deze veelgestelde vraag onderzoeken.

Wat zijn highlights?

Highlights zijn lichtere strepen of plukjes haar die op specifieke delen van het haar worden aangebracht om diepte, textuur en een zonnige uitstraling te creëren. Ze kunnen op verschillende manieren worden aangebracht, zoals met folies, een muts of freehand-technieken zoals balayage.

Waarom kiezen voor highlights?

Highlights zijn populair omdat ze het gezicht kunnen oplichten, je kapsel een frisse uitstraling geven en een natuurlijk effect geven. Vooral bij Fierce Hair Salon Deventer, waar we ons richten op het creëren van de perfecte look voor jou.

Fierce Deventer Instagram: Beelden zeggen meer dan 1000 woorden

Wil je zien wat Fierce Hair Salon Deventer allemaal te bieden heeft? Volg ze op Instagram voor inspiratie, tips en de nieuwste trends op het gebied van heren knippen.

Happy customer. 4 weaves voor verlenging 🤍✨we maakten gebruik van verschillende kleuren weaves om het zo natuurlijk mogelijk te maken.  @bgorgeousbyalissa #weaves #extensions #customer #happy #longhair #curls #curlingiron #raalte #deventer #fierceraalte
36 1
10 0
4 weaves voor verlenging🤍✨ per baan haar betaal je €160, als je de juiste producten (wij zijn fan van Authentic beauty concept) gebruikt en er zorgvuldig mee om gaat doe je met dit haar 7-12 maanden. Per 6 weken hogen we ze voor je op en daar betaal je €25 per baan voor.  Wil je meer informatie? Boek dan een GRATIS advies gesprek in via onze website. #weaves #haarverlenging #extensions #langhaar #raalte #deventer
20 0
Thanks voor je review! 🤍✨ #review #salon #hairsalon #raalte #kapperraalte
5 0

Sharon’s Pro Tip:Hoe vaak highlights bijwerken?

De frequentie van het bijwerken van highlights varieert per persoon en hangt af van factoren zoals je haartype, haarkleur, persoonlijke stijl en budget. Sommige mensen willen hun uitgroei al na 6 weken bijwerken, terwijl anderen misschien maar twee keer per jaar een opfrisbeurt nodig hebben.

Een geweldige tip van Sharon: Als je je snel stoort aan uitgroei of de zichtbare lijn die ontstaat, overweeg dan om te kiezen voor babylights. Dit zijn zeer fijne, dunne plukjes die zorgen voor een natuurlijke overgang waardoor je kleur veel mooier uitgroeit.

Fierce Hair Salon Deventer – Waar passie en vakmanschap samenkomen

Bij Fierce Hair Salon Deventer zijn we er trots op dat we een breed scala aan diensten aanbieden, zoals knippen, kleuren, extensions en updo’s. We zorgen ervoor dat je haar er altijd op zijn best uitziet, of je nu een subtiele verandering of een complete make-over wilt.

Hair Salon Deventer: Sharon's Pro Tips

Waarom kiezen voor Fierce Hair Salon Deventer?

Bij Fierce Hair Salon Deventer staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Onze ervaren haarstylisten luisteren aandachtig naar jouw wensen en geven professioneel advies op maat. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look, een kleurverandering, of simpelweg een opfrisbeurt; wij zorgen ervoor dat je met een glimlach en vol zelfvertrouwen de salon verlaat.

Plan een afspraak: Kom het zelf beleven

Klaar om je haar te laten stralen met prachtige highlights? Plan een afspraak bij Fierce Hair Salon Deventer en ervaar zelf waarom we de favoriete salon zijn van zoveel inwoners van Deventer. Be Fierce! Plan eenvoudig online een afspraak

De salon

Fierce Hair Salon
Broederenstraat 22
7411 LB Deventer

Plan je route >

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 16.00
Zondag Gesloten