Heren knippen bij Fierce Hair Salon in Deventer

heren knippen deventer

Hoe Fierce Hair Salon Deventer heren knipt

Bij Fierce Hair Salon Deventer worden heren geknipt volgens een unieke manier die garant staat voor een perfect resultaat. Hier zijn de stappen die Fierce Hair Salon doorloopt bij het knippen van heren: 

Diagnose

Voordat het knippen begint, wordt er een diagnose uitgevoerd. De kapper bespreekt je wensen, verwachtingen en de gewenste look. Ook wordt er gekeken naar je gezichtsvorm, haartype en levensstijl om het perfecte kapsel te bepalen.

Wassen

Vervolgens wordt je haar gewassen met hoogwaardige STMNT shampoo en conditioner om het haar schoon en verzorgd te maken. Dit zorgt voor een goede basis voor het knippen en stylen.

Knippen

Tijdens het knippen gebruikt Fierce Hair Salon geavanceerde technieken en gereedschappen om een nauwkeurige en strakke coupe te creëren. Van klassieke tot moderne stijlen, het professionele team van Fierce Hair Salon kan het allemaal.

Stylen

Na het knippen wordt je haar gestyled met behulp van de beste stylingproducten, zoals STMNT Fiber Pomade of STMNT Matte Paste, om je nieuwe look helemaal af te maken.

Fierce Deventer Instagram: Beelden zeggen meer dan 1000 woorden

Wil je zien wat Fierce Hair Salon Deventer allemaal te bieden heeft? Volg ze op Instagram voor inspiratie, tips en de nieuwste trends op het gebied van heren knippen.

Happy customer. 4 weaves voor verlenging 🤍✨we maakten gebruik van verschillende kleuren weaves om het zo natuurlijk mogelijk te maken.  @bgorgeousbyalissa #weaves #extensions #customer #happy #longhair #curls #curlingiron #raalte #deventer #fierceraalte
36 1
10 0
4 weaves voor verlenging🤍✨ per baan haar betaal je €160, als je de juiste producten (wij zijn fan van Authentic beauty concept) gebruikt en er zorgvuldig mee om gaat doe je met dit haar 7-12 maanden. Per 6 weken hogen we ze voor je op en daar betaal je €25 per baan voor.  Wil je meer informatie? Boek dan een GRATIS advies gesprek in via onze website. #weaves #haarverlenging #extensions #langhaar #raalte #deventer
20 0
Thanks voor je review! 🤍✨ #review #salon #hairsalon #raalte #kapperraalte
5 0

Een ervaring die je niet wilt missen

Kortom, Fierce Hair Salon Deventer is dé plek voor mannen die op zoek zijn naar een luxe en professionele knipbeurt. Met een ervaren team, hoogwaardige producten en een sfeervolle salon zorgt Fierce Hair Salon voor een onvergetelijke ervaring.

Wacht niet langer en ontdek zelf wat Fierce Hair Salon Deventer voor jou kan betekenen. Boek nu je afspraak en ervaar de unieke en luxe behandeling die Fierce Hair Salon te bieden heeft. Be Fierce!

De salon

Fierce Hair Salon
Broederenstraat 22
7411 LB Deventer

Plan je route >

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 16.00
Zondag Gesloten