Haar laten verven bij Fierce Hair Salon in Deventer

haar verven Deventer

Ben je op zoek naar de beste plek om je haar te laten verven in Deventer? Zoek niet verder! Fierce Hair Salon Deventer is dé plek voor jou. Wij zijn experts op het gebied van haar kleuren en bieden een breed scala aan technieken en diensten om ervoor te zorgen dat jouw lokken er fantastisch uitzien.

Waarom je haar laten verven?

Er zijn tal van redenen waarom je zou kunnen overwegen om je haar te laten verven:

 • Om je natuurlijke haarkleur te versterken of te veranderen.
 • Om grijze haren te bedekken of te vermengen met je natuurlijke kleur.
 • Om jezelf een frisse, nieuwe look te geven.
 • Om je haar meer dimensie en diepte te geven.

Wat je reden ook is, Fierce Hair Salon Deventer heeft de vaardigheden en expertise om jouw haar visie tot leven te brengen.

Hoe Fierce Hair Salon Deventer haar verft

Het proces van haar verven bij Fierce Hair Salon Deventer verloopt in vijf stappen:

 • Diagnose: Onze stylisten zullen een grondige consultatie uitvoeren om jouw wensen te begrijpen, je haartype en -conditie te beoordelen, en de beste kleurtechniek voor jou te bepalen.
 • Kleur aanbrengen: We mengen de perfecte kleur voor jouw haar en brengen deze zorgvuldig en nauwkeurig aan.
 • In laten trekken: De kleur wordt ingetrokken volgens de aanbevolen tijd, zodat het optimale resultaat wordt bereikt.
 • Uitspoelen: Na de inwerktijd wordt de kleur uitgespoeld en wordt een verzorgende behandeling toegepast om je haar te beschermen en te versterken.
 • Stylen: Tot slot wordt je haar gestyled volgens jouw wensen, zodat je de salon verlaat met een prachtige, glanzende nieuwe haarkleur.

Sharon’s Pro Tip

Kleur je haar om de 3 maanden en werk je iedere 5 weken je uitgroei bij. Bescherm je haar goed tegen de zon. Voor meer pro tips, bezoek Sharon’s Pro Tips op onze website.

Fierce Deventer Instagram: Waar inspiratie tot leven komt

Wil je zien wat Fierce Hair Salon Deventer allemaal te bieden heeft? Volg ze op Instagram voor inspiratie, tips en de nieuwste trends.

Happy customer. 4 weaves voor verlenging 🤍✨we maakten gebruik van verschillende kleuren weaves om het zo natuurlijk mogelijk te maken. @bgorgeousbyalissa #weaves #extensions #customer #happy #longhair #curls #curlingiron #raalte #deventer #fierceraalte
36 1
10 0
4 weaves voor verlenging🤍✨ per baan haar betaal je €160, als je de juiste producten (wij zijn fan van Authentic beauty concept) gebruikt en er zorgvuldig mee om gaat doe je met dit haar 7-12 maanden. Per 6 weken hogen we ze voor je op en daar betaal je €25 per baan voor. Wil je meer informatie? Boek dan een GRATIS advies gesprek in via onze website. #weaves #haarverlenging #extensions #langhaar #raalte #deventer
20 0
Thanks voor je review! 🤍✨ #review #salon #hairsalon #raalte #kapperraalte
5 0

Een kleur ervaring die je niet wilt missen

Kortom, Fierce Hair Salon Deventer is dé plek voor vrouwen in Deventer die op zoek zijn naar een luxe en professionele haarverf behandeling. Met een ervaren team, hoogwaardige producten en een sfeervolle salon zorgt Fierce Hair Salon voor een onvergetelijke ervaring.

Wacht niet langer en ontdek zelf wat Fierce Hair Salon Deventer voor jou kan betekenen. Boek nu je afspraak en ervaar de unieke en luxe behandeling die Fierce Hair Salon te bieden heeft. Be Fierce!

De salon

Fierce Hair Salon
Broederenstraat 22
7411 LB Deventer

Plan je route >

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 16.00
Zondag Gesloten