Sharon's Pro Tip: Hoe zorg ik ervoor dat mijn haar lang stijl blijft?

haar lang stijl Deventer

Wil je er zeker van zijn dat je haar de hele dag stijl blijft, zonder pluis of krullen? Zoek niet verder! In dit artikel delen we de pro tips van Sharon, van Fierce Hair Salon Deventer, om ervoor te zorgen dat jouw haar lang stijl blijft.

Uitleg: Hoe krijg je stijl haar?

Voordat we ingaan op hoe je haar lang stijl blijft, is het belangrijk om te weten hoe je je haar überhaupt stijl maakt. Het stijlen van je haar begint met het wassen en conditioneren. Zorg ervoor dat je haar goed schoon is en gebruik een conditioner die past bij jouw haartype.

Fierce Deventer Instagram: Beelden zeggen meer dan 1000 woorden

Wil je zien wat Fierce Hair Salon Deventer allemaal te bieden heeft? Volg ze op Instagram voor inspiratie, tips en de nieuwste trends op het gebied van heren knippen.

Happy customer. 4 weaves voor verlenging 🤍✨we maakten gebruik van verschillende kleuren weaves om het zo natuurlijk mogelijk te maken.  @bgorgeousbyalissa #weaves #extensions #customer #happy #longhair #curls #curlingiron #raalte #deventer #fierceraalte
36 1
10 0
4 weaves voor verlenging🤍✨ per baan haar betaal je €160, als je de juiste producten (wij zijn fan van Authentic beauty concept) gebruikt en er zorgvuldig mee om gaat doe je met dit haar 7-12 maanden. Per 6 weken hogen we ze voor je op en daar betaal je €25 per baan voor.  Wil je meer informatie? Boek dan een GRATIS advies gesprek in via onze website. #weaves #haarverlenging #extensions #langhaar #raalte #deventer
20 0
Thanks voor je review! 🤍✨ #review #salon #hairsalon #raalte #kapperraalte
5 0

Sharon’s Pro Tip: Lang Stijl Haar

  • Gebruik een hitte beschermend product: Na het wassen en conditioneren van je haar, gebruik je een product dat zowel hittebescherming als een beetje textuur biedt. Sharon van Fierce Hair Salon Deventer raadt Flawless Primer of Shaping Cream, beide van Authentic Beauty Concept, aan.
  • Föhn je haar droog: Het is essentieel dat je haar volledig droog is voordat je het stijlt. Gebruik een föhn om je haar helemaal droog te maken.
  • Breng een hittebestendige serum aan: Als extra bescherming kun je een hittebestendige serum aanbrengen, zoals The Serum van Session Label.
  • Verdeel je haar in secties: Deel je haar af in verschillende secties en werk met dunne plukjes haar.
  • Gebruik een goede stijltang: Sharon raadt aan om de hitte stand niet hoger dan 180 graden te doen. Een fijne stijltang is bijvoorbeeld het merk GHD.

Bescherm je haar tegen vocht: Om te voorkomen dat je haar weer krult of pluizig wordt, breng je een Working Hairspray van Authentic Beauty Concept aan. Deze bevat een UV-filter en zorgt als een soort paraplu voor je haar, waardoor het minder snel vocht opneemt.

Hair Salon Deventer: Sharon's Pro Tips

Fierce Hair Salon Deventer: jouw partner in haarverzorging

Bij Fierce Hair Salon Deventer zijn we gespecialiseerd in het knippen, kleuren, verlengen en stylen van haar. Onze getalenteerde stylisten weten precies hoe ze jouw haar kunnen transformeren en je laten stralen.

Plan een afspraak en ervaar het zelf

Ben je klaar om afscheid te nemen van je vette haren en jezelf te trakteren op een luxe haarbehandeling? Plan dan nu je afspraak bij Fierce Hair Salon Deventer en ontdek zelf waarom we de beste keuze zijn.

De salon

Fierce Hair Salon
Broederenstraat 22
7411 LB Deventer

Plan je route >

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 16.00
Zondag Gesloten