Dames knippen bij Fierce Hair Salon in Deventer

Dames knippen Deventer

Hoe knip je het beste dames?

De perfecte dames knipbeurt is een kunstvorm die stylisten door de jaren heen verfijnen. Het is belangrijk om te weten welke stappen en technieken er nodig zijn om een prachtige look te creëren. Een aantal veelgebruikte technieken zijn:

  • Invisible layers: Laagjes die subtiel in het haar worden geknipt voor meer volume en textuur zonder zichtbare lijnen.
  • Point cutting: Een techniek waarbij de schaar verticaal in het haar wordt geknipt voor een zachte en natuurlijke look.
  • Lob: Een lange bob die tot net boven de schouders valt en vaak in laagjes wordt geknipt.
  • Bob: Een klassieke bob op kinlengte met een rechte of schuine lijn.
  • Pixie cut: Een korte, speelse stijl met veel textuur en lagen.
  • Curly cut: Een kniptechniek speciaal ontwikkeld voor krullend haar, waarbij rekening wordt gehouden met de natuurlijke vorm van de krul.
  • Dry cutting: Het knippen van het haar terwijl het droog is, wat helpt om de textuur en vorm beter te zien en te bepalen.

Hoe Fierce Hair Salon Deventer dames knipt

Bij Fierce Hair Salon Deventer draait het allemaal om het creëren van een persoonlijke en luxe ervaring. Het proces begint met een grondige diagnose van het haar en de wensen van de klant.

Vervolgens wordt het haar gewassen voor of na de behandeling (voor lang stijl haar hebben wij voorkeur om in droog haar te knippen) met hoogwaardige producten van Authentic Beauty Concept en voorbereid op de knipbeurt.

Tijdens het knippen gebruiken de stylisten hun expertise en de nieuwste technieken om een prachtig resultaat te bereiken.

Na het knippen wordt het haar gestyled met behulp van professionele tools van GHD Professional en hoogwaardige producten van Authentic Beauty Concept.

Fierce Deventer Instagram: Waar inspiratie tot leven komt

Wil je zien wat Fierce Hair Salon Deventer allemaal te bieden heeft? Volg ze op Instagram voor inspiratie, tips en de nieuwste trends op het gebied van dames knippen.

Happy customer. 4 weaves voor verlenging 🤍✨we maakten gebruik van verschillende kleuren weaves om het zo natuurlijk mogelijk te maken.  @bgorgeousbyalissa #weaves #extensions #customer #happy #longhair #curls #curlingiron #raalte #deventer #fierceraalte
36 1
10 0
4 weaves voor verlenging🤍✨ per baan haar betaal je €160, als je de juiste producten (wij zijn fan van Authentic beauty concept) gebruikt en er zorgvuldig mee om gaat doe je met dit haar 7-12 maanden. Per 6 weken hogen we ze voor je op en daar betaal je €25 per baan voor.  Wil je meer informatie? Boek dan een GRATIS advies gesprek in via onze website. #weaves #haarverlenging #extensions #langhaar #raalte #deventer
20 0
Thanks voor je review! 🤍✨ #review #salon #hairsalon #raalte #kapperraalte
5 0

Een ervaring die je niet wilt missen

Kortom, Fierce Hair Salon Deventer is dé plek voor vrouwen die op zoek zijn naar een luxe en professionele knipbeurt. Met een ervaren team en een sfeervolle salon zorgt Fierce Hair Salon voor een onvergetelijke ervaring.

Wacht niet langer en ontdek zelf wat Fierce Hair Salon Deventer voor jou kan betekenen. Boek nu je afspraak en ervaar de unieke en luxe behandeling die Fierce Hair Salon te bieden heeft. Be Fierce!

De salon

Fierce Hair Salon
Broederenstraat 22
7411 LB Deventer

Plan je route >

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 16.00
Zondag Gesloten