Bruidskapsels bij Fierce Hair Salon in Deventer

bruidskapsel Deventer

Hoe ziet jouw perfecte bruidskapsel eruit?

De grote dag komt eraan en je wilt er natuurlijk op je best uitzien. Een belangrijk onderdeel van je uitstraling is je bruidskapsel. Maar hoe kies je het perfecte kapsel voor jouw bruiloft? Er zijn zoveel verschillende stijlen en mogelijkheden! Laat je inspireren door bruidsmagazines, Pinterest of Instagram en ontdek welk kapsel het beste bij jou past. Denk hierbij aan bruidskapsels voor lang haar, haar opsteken voor de bruiloft, of een bruidskapsel met lang haar.

Hoe Fierce Hair Salon Deventer bruidskapsels maakt

Bij Fierce Hair Salon Deventer hebben we een passie voor het creëren van prachtige bruidskapsels. Hier zijn de stappen die we volgen om jouw droomkapsel te realiseren:

  • Diagnose: Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen en bekijken we welk bruidskapsel het beste bij jouw gezichtsvorm en haarstructuur past.

  • Proefkapsels uitproberen: Voordat de grote dag aanbreekt, plannen we een afspraak om proefkapsels uit te proberen. Zo kunnen we samen beslissen welk kapsel het beste bij jou past.

  • De dag is daar: Op jouw trouwdag zorgen wij ervoor dat je haar perfect zit en blijft zitten gedurende de hele dag.

  • Kapsel maken op locatie: Indien gewenst, kunnen we ook op locatie komen om je bruidskapsel te verzorgen. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken en kun je ontspannen genieten van je grote dag.

  • Wij kunnen elk kapsel maken dat jij wenst: Onze ervaren haarstylisten zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken en kunnen elk gewenst bruidskapsel creëren.

Sharon’s Pro Tip

Maak een moodboard met inspiratie voor je bruidskapsel en neem dit mee naar je intakegesprek. Kom met schoon haar naar de salon voor het beste resultaat. Ben je onzeker over je keuze? Neem je beste vriendin mee voor extra advies en steun.

Fierce Deventer Instagram: Waar inspiratie tot leven komt

Wil je zien wat Fierce Hair Salon Deventer allemaal te bieden heeft? Volg ze op Instagram voor inspiratie, tips en de nieuwste trends op het gebied van Bruidkapsels.

Happy customer. 4 weaves voor verlenging 🤍✨we maakten gebruik van verschillende kleuren weaves om het zo natuurlijk mogelijk te maken.  @bgorgeousbyalissa #weaves #extensions #customer #happy #longhair #curls #curlingiron #raalte #deventer #fierceraalte
36 1
10 0
4 weaves voor verlenging🤍✨ per baan haar betaal je €160, als je de juiste producten (wij zijn fan van Authentic beauty concept) gebruikt en er zorgvuldig mee om gaat doe je met dit haar 7-12 maanden. Per 6 weken hogen we ze voor je op en daar betaal je €25 per baan voor.  Wil je meer informatie? Boek dan een GRATIS advies gesprek in via onze website. #weaves #haarverlenging #extensions #langhaar #raalte #deventer
20 0
Thanks voor je review! 🤍✨ #review #salon #hairsalon #raalte #kapperraalte
5 0

Een ervaring die je niet wilt missen

Klaar om jouw haar te laten stralen? Fierce Hair Salon Deventer is dé plek voor mensen in Deventer die op zoek zijn naar een professioneel Bruidskapsel. Met een ervaren team, hoogwaardige producten en een sfeervolle salon zorgt Fierce Hair Salon voor een onvergetelijke ervaring.

Wacht niet langer en ontdek zelf wat Fierce Hair Salon Deventer voor jou kan betekenen. Boek nu je afspraak en ervaar de unieke en luxe behandeling die Fierce Hair Salon te bieden heeft. Be Fierce!

De salon

Fierce Hair Salon
Broederenstraat 22
7411 LB Deventer

Plan je route >

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 16.00
Zondag Gesloten