Blow dry bij Fierce Hair Salon in Deventer

Blow dry Deventer

Als je op zoek bent naar de perfecte blow dry, dan ben je bij Fierce Hair Salon Deventer aan het juiste adres. In dit artikel ontdek je wat een blow dry precies is, hoe onze stylisten deze techniek toepassen en wat de voordelen zijn. Ook krijg je een handige pro-tip van Sharon, zodat je zelf aan de slag kunt met deze fantastische haarstyling techniek.

Wat is blow dry?

Een blow dry is een styling techniek waarbij je haar wordt geföhnd en geborsteld om het volume, glans en een perfecte vorm te geven. Het resultaat is een prachtig, glanzend en volumineus kapsel dat de hele dag (en soms zelfs meerdere dagen) in model blijft. Een goede blow dry kan je zelfvertrouwen een flinke boost geven en zorgt ervoor dat je er verzorgd uitziet.

Hoe passen wij bij Fierce Hair Salon Deventer blow dry toe?

Bij Fierce Hair Salon Deventer hebben onze stylisten jarenlange ervaring met het toepassen van de blow dry techniek. Hieronder vind je de stappen die we volgen om jouw haar te transformeren met een fantastische blow dry:

  • We beginnen met het wassen van je haar met een shampoo die past bij jouw haartype.
  • Vervolgens brengen we een conditioner aan om je haar te voeden en te ontwarren.
  • Na het uitspoelen van de conditioner, wordt je haar voorzichtig handdoekdroog gemaakt.
  • We verdelen een hittebeschermende spray en/of mousse gelijkmatig over je haar.
  • Onze stylisten föhnen je haar in secties, terwijl ze een ronde borstel gebruiken om het haar glad te maken en volume te creëren.
  • Indien nodig, wordt er een krultang of stijltang gebruikt om je look af te maken.
  • Tot slot wordt er een finishing spray aangebracht om je kapsel de hele dag in model te houden.

Sharon’s pro-tip

Hoewel een blow dry een professionele behandeling is die je het beste door een hairstylist kunt laten uitvoeren, kun je thuis ook een vergelijkbaar resultaat bereiken. Gebruik hiervoor een grove krul föhn of tang en laat dit afkoelen in een kleefroller. Wanneer het haar is afgekoeld, haal je de rollers eruit en kam je het haar met je vingers door.

Fierce Deventer Instagram: Waar inspiratie tot leven komt

Wil je zien wat Fierce Hair Salon Deventer allemaal te bieden heeft? Volg ze op Instagram voor inspiratie, tips en de nieuwste trends op het gebied van blow dry.

Happy customer. 4 weaves voor verlenging 🤍✨we maakten gebruik van verschillende kleuren weaves om het zo natuurlijk mogelijk te maken.  @bgorgeousbyalissa #weaves #extensions #customer #happy #longhair #curls #curlingiron #raalte #deventer #fierceraalte
36 1
10 0
4 weaves voor verlenging🤍✨ per baan haar betaal je €160, als je de juiste producten (wij zijn fan van Authentic beauty concept) gebruikt en er zorgvuldig mee om gaat doe je met dit haar 7-12 maanden. Per 6 weken hogen we ze voor je op en daar betaal je €25 per baan voor.  Wil je meer informatie? Boek dan een GRATIS advies gesprek in via onze website. #weaves #haarverlenging #extensions #langhaar #raalte #deventer
20 0
Thanks voor je review! 🤍✨ #review #salon #hairsalon #raalte #kapperraalte
5 0

Een ervaring die je niet wilt missen

Klaar om jouw haar te laten stralen? Fierce Hair Salon Deventer is dé plek voor mensen in Deventer die op zoek zijn naar een luxe en professionele Blow dry behandeling. Met een ervaren team, hoogwaardige producten en een sfeervolle salon zorgt Fierce Hair Salon voor een onvergetelijke ervaring.

Wacht niet langer en ontdek zelf wat Fierce Hair Salon Deventer voor jou kan betekenen. Boek nu je afspraak en ervaar de unieke en luxe behandeling die Fierce Hair Salon te bieden heeft. Be Fierce!

De salon

Fierce Hair Salon
Broederenstraat 22
7411 LB Deventer

Plan je route >

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 16.00
Zondag Gesloten