Sharon's Pro Tip: Klopt het dat beschadigd haar minder snel groeit?

groei beschadigd haar

Beschadigd haar is een veelvoorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Maar klopt het dat beschadigd haar minder snel groeit? In dit artikel gaan we dieper in op deze vraag en geven we je enkele tips en adviezen van Sharon, de expert van Fierce Hair Salon Deventer.

Hoe raakt je haar beschadigd?

Beschadigd haar kan ontstaan door verschillende factoren, zoals:

  1. Overmatig gebruik van styling tools (bijvoorbeeld stijltangen en föhns)
  2. Chemische behandelingen zoals verf, highlights, balayage ect.
  3. Blootstelling aan zon, zout water en chloor
  4. Het gebruik van agressieve haarproducten

Groeit beschadigd haar minder snel?

Volgens Sharon van Fierce Hair Salon Deventer is het antwoord op deze vraag deels wel en deels niet. Je haar groeit vanuit je hoofdhuid, dus daar blijft het gewoon groeien. Echter, als de onderkant van je haarpunten al gespleten zijn, zullen ze sneller verder splijten dan wanneer je er een stukje af laat knippen en de puntjes weer mooi glad zijn. Het haar dat dus gezond uit de hoofdhuid komt, groeit normaal. Maar haar dat in lengtes en punten al chemisch behandeld is, zal sneller afbreken en minder snel een langere lengte krijgen.

Fierce Deventer Instagram: Beelden zeggen meer dan 1000 woorden

Wil je zien wat Fierce Hair Salon Deventer allemaal te bieden heeft? Volg ze op Instagram voor inspiratie, tips en de nieuwste trends op het gebied van heren knippen.

Happy customer. 4 weaves voor verlenging 🤍✨we maakten gebruik van verschillende kleuren weaves om het zo natuurlijk mogelijk te maken.  @bgorgeousbyalissa #weaves #extensions #customer #happy #longhair #curls #curlingiron #raalte #deventer #fierceraalte
36 1
10 0
4 weaves voor verlenging🤍✨ per baan haar betaal je €160, als je de juiste producten (wij zijn fan van Authentic beauty concept) gebruikt en er zorgvuldig mee om gaat doe je met dit haar 7-12 maanden. Per 6 weken hogen we ze voor je op en daar betaal je €25 per baan voor.  Wil je meer informatie? Boek dan een GRATIS advies gesprek in via onze website. #weaves #haarverlenging #extensions #langhaar #raalte #deventer
20 0
Thanks voor je review! 🤍✨ #review #salon #hairsalon #raalte #kapperraalte
5 0

Sharon’s Pro Tip: Beschadigd haar

Sharon adviseert om regelmatig je haar te laten knippen om gespleten haarpunten te voorkomen. Bovendien is het belangrijk om de juiste haarverzorgingsproducten te gebruiken, zoals die van Fierce Hair Salon’s webshop, om je haar gezond en sterk te houden.

Fierce Hair Salon Deventer

Bij Fierce Hair Salon Deventer bieden we verschillende diensten aan, zoals knippen, kleuren, verlengen, en updo’s. We werken met de nieuwste technieken en trends om ervoor te zorgen dat je haar er altijd op zijn best uitziet.

Hair Salon Deventer: Sharon's Pro Tips

Waarom Fierce Hair Salon de kapper van Deventer is

Fierce Hair Salon Deventer straalt rust, warmte en vriendelijkheid uit. Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel, waardoor je zeker weet dat je in goede handen bent. Het team van Fierce Hair Salon helpt je om het haar van je dromen te realiseren met een realistische kijk en professioneel advies.

Plan een afspraak

Kom het zelf beleven en plan je afspraak in bij Fierce Hair Salon Deventer.

De salon

Fierce Hair Salon
Broederenstraat 22
7411 LB Deventer

Plan je route >

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 16.00
Zondag Gesloten