Babylights laten zetten bij Fierce Hair Salon in Deventer

Babylights Deventer

Ontdek de nieuwste haartrend bij Fierce Hair Salon in Deventer: babylights! In dit artikel leggen we uit wat babylights zijn, hoe wij bij Fierce Hair Salon Deventer de beste babylights creëren en we geven je Sharon’s pro tips voor het onderhoud van je prachtige nieuwe look.

Wat zijn babylights?

Babylights zijn subtiele, fijne highlights die een zachte, natuurlijke uitstraling geven aan je haar. Ze worden gekenmerkt door:

  1. Dunne plukjes haar die lichter zijn gemaakt.
  2. Een subtiele overgang tussen de natuurlijke haarkleur en de lichtere plukjes.
  3. Een natuurlijk effect, alsof je haar op natuurlijke wijze door de zon is opgelicht.

Het verschil tussen highlights en babylights zit hem in de dikte van de plukjes en de intensiteit van de kleur. Babylights zijn fijner en zachter, waardoor ze een natuurlijker resultaat geven.

Hoe Fierce Hair Salon Deventer Babylights zet

Bij Fierce Hair Salon Deventer zorgen we voor een nauwkeurige diagnose, het zetten van de babylights en het geven van informatie over het onderhoud van je haar. Dit proces verloopt in drie stappen:

  • Diagnose: We bespreken je wensen en bekijken je haarkleur en -type. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk plan op voor het beste resultaat.
  • Babylights zetten: Onze ervaren haarstylisten zetten de babylights met precisie, zodat je een mooi en natuurlijk effect krijgt.
  • Informatie over onderhoud: Na de behandeling geven we je uitgebreid advies over hoe je je haar het beste kunt verzorgen om je babylights mooi te houden.

Sharon’s Pro Tip 

Het onderhouden van je babylights is belangrijk om ze zo lang mogelijk mooi te houden. Hier zijn enkele tips van onze eigen Sharon:

  • Was je haar zo min mogelijk: Probeer je haar niet te vaak te wassen, dit kan de kleur vervagen. Gebruik in plaats daarvan een droogshampoo om je haar op te frissen tussen wasbeurten door.
  • Gebruik een toner: Om de kleur op te frissen, kun je een toner gebruiken. Dit helpt om de kleur langer mooi en levendig te houden.

Neutraliseer warme tinten: Als je merkt dat je kleur te warm wordt, kun je de Cool Glow Cleanser van Authentic Beauty Concept gebruiken om de kleur te neutraliseren en je haar tegelijkertijd te verzorgen.

Fierce Deventer Instagram: Waar inspiratie tot leven komt

Wil je zien wat Fierce Hair Salon Deventer allemaal te bieden heeft? Volg ze op Instagram voor inspiratie, tips en de nieuwste trends op het gebied van babylights.

Een kleur ervaring die je niet wilt missen

Klaar om jouw haar te laten stralen? Fierce Hair Salon Deventer is dé plek voor mensen in Deventer die op zoek zijn naar een luxe en professionele babylight behandeling. Met een ervaren team, hoogwaardige producten en een sfeervolle salon zorgt Fierce Hair Salon voor een onvergetelijke ervaring.

Wacht niet langer en ontdek zelf wat Fierce Hair Salon Deventer voor jou kan betekenen. Boek nu je afspraak en ervaar de unieke en luxe behandeling die Fierce Hair Salon te bieden heeft. Be Fierce!

De salon

Fierce Hair Salon
Broederenstraat 22
7411 LB Deventer

Plan je route >

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 16.00
Zondag Gesloten